F.A.Q. - Frequently Asked Questions

Voor welke apparaten zijn de binaire puzzels geschikt?

Je kunt beter vragen, voor welke niet? Want daarop is het antwoord geen één. Probeer ze op je telefoon, pc, laptop, tablet of smart-tv en je zult zien dat het spel op alle apparaten goed werkt.

Moet ik voor BinairePuzzels.nl betalen?

Dit is een makkelijk antwoord: nee! Op onze site kun je geheel gratis puzzels genereren en oplossen. Ook kun je ze gratis uitprinten, dit mag je zo vaak doen als je zelf wilt. De enige kosten die je dan zult hebben zijn inkt en printpapier. De goedkoopste optie is dan toch om de puzzels rechtstreeks vanaf onze website te spelen.

Hebben jullie de binaire puzzels zelf gemaakt?

Ja alle puzzels op deze website zijn door ons gemaakt met behulp van een slimme binaire puzzel generator die we speciaal voor de website hebben gemaakt. Als je onze spellen voor je eigen site wilt gebruiken, stuur ons dan even een mailtje.

Het lukt me niet om de puzzels op te lossen.

Logisch, als je nieuw bent met dit fenomeen snappen we dat je bij een eerste blik op het rooster vol enen en nullen vraagtekens krijgt. Geen probleem, we hebben een handige rubriek gemaakt met daarop de instructies en enkele strategieën om de spellen op te lossen. Neem deze aandachtig door en probeer het eerst eens met een 4x4. Bij vragen kun je ons uiteraard mailen.

Hoe kan ik de oplossing van de puzzels van de dag bekijken.

Dit kan niet, deze zul je zelf op moeten lossen om de uitslag te zien. Maar geen paniek, als je echt geen oplossing kunt vinden gebruik je gewoon onze handige binaire puzzel solver. Bekijk wat je hebt gemist en leer hiervan voor de volgende keer.